Fyll på jaktstugan med rätt tillbehör

Last modified date

Du har säkert redan nu förberett jaktsäsongen med nya kläder, stövlar och knivar. Kanske till och med ett nytt vapen. Vad många glömmer bort är däremot tillbehör och redskap att ha tillhands i jaktstugan. Praktiska saker som du kan behöva från ett ögonblick till ett annat.

Här får du de bästa tipsen på tillbehör som du inte vill vara utan när jakten är igång. Smarta saker att ha liggandes i jaktstugan eller garaget. Läs om olika typer av tillbehör och var du köper dem!

Smidiga inköp online

Det sista du vill göra när allt fokus ligger på den kommande jakten är att strosa runt i stora köpcentrum eller trängas i köer. Därför är det stående tipset för alla inbitna jägare att handla det mesta på nätet. När det gäller praktiska tillbehör är en av de bättre online-butikerna den du finner här https://www.rembutiken.se/skog/smorjmedel/, eftersom du hittar ett komplett utbud av tillbehör till både skog och trädgård. På https://www.rembutiken.se/skog/smorjmedel/ kan du till exempel inhandla alla typer av smörjmedel som alltid är nödvändiga att ha tillhands. Då är du garanterad att sågkedjan alltid fungerar smärtfritt när det är dags att använda motorsågen mellan jaktsessionerna.

Om tanken är att använda tillbehören på plats vid jaktstugan kan du dessutom beställa dina varor på https://www.rembutiken.se/skog/smorjmedel/ och ange leverans till önskad plats. Du kanske handlar kilremmar av olika slag eller andra tillbehör till fordon som står vid stugan. Då är det så klart ypperligt att få dina köpta varor direkt till jaktstugans adress.

Behöver du faktura på inköp till hobbyverksamheten går det också bra att begära även om du handlar på https://www.rembutiken.se/skog/smorjmedel/ eller andra nätbutiker.

Förbered den nya jaktsäsongen

För att säkerställa att du inte står utan något viktigt redskap eller tillbehör när jakten är igång behöver du vara förberedd. Det innebär att du alltid bör stämma av i slutet av säsongen vad som finns och vad du behöver fylla på med. Då har du gott om tid att inhandla varor tills det att den nya säsongen tar vid. Dessutom kan du lättare anpassa inköpen utifrån kampanjer eller erbjudanden. Är du ute i sista minuten blir ofta prislappen högre än om du planerar dina inköp.

Är ni flera som samsas om samma jaktstuga är det viktigt att ha någon form av schema som alltid uppdateras när något saknas. Behövs det ny drivrem till trädgårdsklipparen eller kanske smörjmedel till motorsågen ska det förmedlas. På så sätt undviker ni att någon kommer till jaktstugan och ovetandes står utan viktiga redskap.

kalle